Update

Nu är jag mer lik mig själv igen, 2 kg lättare bara (men dom kommer nog tillbaka snart). Eftersom jag aldrig tidigare kommer ihåg att jag haft magsjuka så var det en himla konstig känsla för mig att inte vara hungrig. Åt ett halvt glas fil, ett glas blåbärssoppa (som förövrigt tog två timmar att få ner) och två rostmackor under gårdagen. Ni som känner mig vet att det där inte ens skulle ha räckt till frukost för mig i vanliga fall. Emil kom hem efter deras match (som dom förövrigt förlorade.. igen) med en mAx-burgare som jag åt iallafall halva av och sen sov jag i 9 h, och nu är jag back on track igen. Eller man känner ju sig fortfarande mör, men jag är hungrig! Håller på att få min karl att laga lunch åt oss, han verkar på g nu ;)
Imorn (när mina 48h efter spyan har gått och jag får träffa folk igen) så har jag bestämt mig för att köpa en skrivare, bara en billig sak men så man iallafall kan skriva ut arbeten, scheman och sånt. Så himla smidigt ju istället för att alltid be någon annan eller krångla med det på skolan. Någon som har nått tips?
Måste iväg till biblioteket också, dom hade två av kursböckerna jag behöver och sen fick jag beställa den tredje från Adlibris så den kommer förhoppningsvis till veckan. På måndag börjar alltså "Sociologi och socialpsykologi B", spännande!

Kommentarer
Postat av: Ida H

Gött att du är på bättringsvägen. :) Tips: kolla även vad patronerna kostar till skrivan du köper, billig skrivare har patroner som kostar lika mycket som skrivaren. :/

2012-01-12 @ 15:11:04
Postat av: Lotta

Vad skönt att du mår bra igen vännnen :) Magsjuka är inte att leka med. Kraam!

2012-01-13 @ 13:11:09
URL: http://lottamaxen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0