Helg!

Ledig och ska sova ut och vaknar 8.20, typiskt! Emil ligger och drar stockar så fridfullt här bredvid, nån som kan sova iallafall :)
Seminariet igår gick bra och läraren lät förvånad över hur "bra" och väl förberedda seminariegruppen var, kan inte ha varit så bra dom grupperna innan då =p hehe! Eftersom denna läraren är expert på metod så frågade jag henne om min metod. Hade tänkt undersöka gränsdagningskonflikten mellan fritid och skola hos studenter genom att ha två gruppintervjuer. En med distansstudenter och en med vanliga studenter (ville ju från början ha folk från arbetslivet men det fanns redan för mycket forskning om det så då hade jag inte producerat något nytt). MEN då sa hon nu då att det var ett problem att bara intervjua personer i egenskap av att "vara distansstudent" utan gruppen måste vara mer homogen typ utgå i från samma organisation eller så. Tycker det låter lite konstigt eftersom även om jag skulle ta fyra studenter från samma program så skulle deras fritid och förutsättningar ändå se olika ut? Aja, har mailat handledaren iallafall. I värsta fall för jag överge teorin jag vill utgå ifrån och då börjar jag om på noll igen. Som ni förstår, dagarna pendlar mellan hopp och förtvivlan här.. Längtar verkligen till juni då allt det här är över, det sjuka är att tiden bara springer iväg.
Men i helgen är jag ledig, hade tänkt börja skriva på teoridelen men nu är det ju ingen idé. Så får vara lite ledig ist :) Blir en god frukost nu först sen tror jag det får bli en promenad i det härliga vädret. Har typ varit konstant sol i två veckor, när hände det senast i Skövde?
Ikväll ska jag ut och äta med korpenlaget sen måste jag ju se finalen i Melodifestivalen. Har sett alldeles för få avsnitt för att yttra mig redan nu om någon favorit.

Ha en bra helg!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0