Löning

Löning och solen skiner. Har det inte varit ovanligt mycke sol och ovanligt kallt den här månaden? Sol nästan varje dag ju, vilket är sjukt ovanligt för Skövde iallafall.
Idag har jag lunchat med Sollet uppe i Örebro. Gick på en restaurang med vegetarisk lunchbuffé och det var riktigt gott :) På eftermiddagen har jag varit på föreläsning, återigen dags för kvalitativ metod. Sista veckan nu med dagar i skolan.
Vi skulle ha fått resultatet på helvetes-hemtentan idag också (tre veckor sen inlämning har gott) men läraren har lämnat in resultaten men administrationen får inte skriva ut dom förrän han skrivit under ett papper. Vilket han inte kan göra förrän onsdag då han är tillbaka i stan. Så sjukt drygt! Vi studenter måste alltid lämna in i tid men lärare kan göra lite som dom vill tydligen.
Hann med ett tidigare tåg idag än tänkt. Slutade 15 och tåget går 15.20 (samma tid som bussen kommer till stan) men nu har det tio min sent och jag hann med det istället för att vänta två timmar. Dock har vi fastnat i Laxå nu där det brunnit tidigare idag så vi får se hur länge vi får stå här. 30 min försenat nu iaf.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0