Nära helg!

Sitter för fjärde gången denna vecka på tåget till Örebro. Blir lika nervös varje gång tåget bromsar in med tanke på i tisdags.
Idag är det sista dagen vi gör data-labb i SPSS och sista gången jag behöver åka 4 dagar till Örebro. Nästa vecka är det bara tre. Vi måste lösa labben idag men jag tror att vi har det under kontroll. Sjukt trött av det här iallafall, igår gick jag och la mig 20.40 och somnade (!). Tror aldrig jag somnat så tidigt, men kanske behövde 10 timmars sömn. Ska bli skönt att ha det här momentet avklarat. På torsdag släpps en hemtenta som ska in 10/4 och den 9/4 är det salstenta. Sen är det "bara" full fart framåt som gäller med uppsatsen.

I helgen är jag ledig och vi har inget speciellt planerat. AfterWork och fotboll ikväll, det blir trevligt! Emil var peppad på att göra nått i helgen när vi var ledig men han får hålla sig till nästa helg då vi åker hem :) Ska bli skönt att komma hem!
Har fått en del visningar på lägenheter, så frustrerande att inte kunna vara på plats själva och kolla. Sen tror jag att det är en fördel att va där själv så att dom får se att man är "vettig" liksom. Men håller tummarna för napp snart!

Hoppas ni får en bra helg mina vänner! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0