Nära helg

Sitter på väg upp till nästa föreläsning i statistik. Gårdagens seminarium gick så där, läraren funkar inte alls. Ingen vågar säga nått för att hon konstant "rättar" eller dömer ut studenterna, så då blir det ganska tyst och så blir hon typ sur för det. Lite av en ond cirkel. Sen är det jättesvårt att förstå hennes frågor och vad hon menar, för när hon själv svarar på dom sen då förstår man ju direkt vad hon var ute efter... Tråkigt! Men nu ska vi inte ha henne nå mer, förutom att hon skriver en av tentafrågorna. Har även insett att om man får henne som examinator på uppsatsen så är man dömd till U på förhand. Sägs att ingen i hennes handledningsgrupp förra terminen fick gå upp med sina uppsatser på utsatt tid.. Tråkigt att det ska va så!

Gjorde mig själv lite stolt igår och måste skryta lite. Var på gymmet och sprang på löpbandet första delen av passet. Hade bestämt mig för att springa 5km. Brukar springa på hastighet 10,5-11 km/h, och igår sprang jag på 10,5 i 3km, sen på 11 i en km, 11,5 i 500m och sen var det tänkt att springa på 12 de sista 500m. Men "plötsligt händer det" fick värsta rycket och bara fortsatte. Slutade med att jag sprang 1,5km på 12 och sammanlagt 6km. Riktigt gött! Ibland måste man bara bestämma sig, man orkar oftast mer än vad man tror.

Helgen då? Jo det är jobb som gäller båda dagarna. Kommer bli skoj, sjukt mycket vårnyheter som rullat in. Synd på vädret bara, 14 minus idag..
Imorn kväll blir det nog lite mat och häng med tjejerna, grabbarna ska iväg på nån fest med supporterklubben.

Ha en trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0