Spännande morgondag

Idag har jag suttit på min sista föreläsning på Samhälls- & beteendevetarprogrammet, kändes lite skumt när man började tänka på det. På torsdag gör jag mitt sista seminarium och nästa vecka skriver jag min sista hemtenta och om två veckor skriver jag min sista salstenta. Nästan så man blir nervös! Ska bli skönt att bara fokusera på uppsatsen sen, har inte haft någon fokus alls på uppsatsen de senaste veckorna eftersom metodkursen gått på 100%.

Men imorn mina kära vänner vill jag att ni håller alla tummar och tår! Väntar två besked. För det första ska vi få tillbaka resultatet på hemtentan (2 dagar försenat) och för det andra ska vi få reda på om vi får lägenheten på Östermalm som Nisse varit och kollat på åt oss idag. Verkligen en superfin lägenhet, bara toan som var liten och "tråkig" men resten av lägenheten kompenserade upp det. Jättefint, stort kök med diskmaskin. Hoppas verkligen vi får den! Skulle vara skönt att släppa lägenhets-sökar-stressen.
Så nu vet ni vad ni ska göra imorn, hålla tummar ;)

Sitter och kollar hockeyn, Timrå-Rögle, och Timrå leder med 0-1. Måste vinna sista matcherna nu för att inte åka ur Elitserien. Gör dom det blir det konkurs och spel i div. 2, hur skulle det se ut? Hua, hoppas verkligen dom fixar det här. Norrland behöver behålla lagen i högsta ligorna!

Har förresten anmält mig till Fitnessfighten nu så nu finns det ingen återvändo. Ska bli spännande, är laddad till tusen (får se vad jag säger efter första veckan). Igår fylldes frysen upp med nötfärs, kycklingfilé, laxfilé och frysta bär. Skafferiet laddades med knäckebröd, råris, bulgur och fullkornspasta och kylen ska laddas med massa grönsaker, kvarg och keso.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0