Sundsvall

Hade mitt sista seminarium i torsdags och direkt efter hämtade Emil upp mig och vi styrde bilen mot Sundsvall. Runt 17-tiden var vi hemma. Var förstås tvungen att direkt åka och kolla där lägenheten ligger o så, var till och med mer centralt än vad vi tänkte.
I fredags åt vi frukost ihop med alla Lundqvistarna (föräldrarna och syskon med respektive) och vid elva mötte vi upp hyresvärden och skrev kontrakt på lägenheten. Det har ju varit grymt fint väder dessa dagar så då i fredags blev det en promenad runt Sidsjön. På kvällen var vi bjuden på middag hos Lotta och Patrik. Beggan, Henke och lilla William var också bjudna. Riktigt mys, god mat och härligt sällskap. Vi får bjuda igen till sommaren :)
Igår packade vi in oss i bilarna och åkte till skidområdet Hassela, 5 mil härifrån. Grymt skönt väder och fina backar och inga vurpor. Kan säga att vi slocknade tidigt igår allihopa.
Idag har vi tagit sovmorgon. I eftermiddag blir det fika med Moa som är hemma från New York och Sandra som är hemma från Borås.
Imorn åker vi hem igen, hem och skriva hemtenta och plugga till salstenta. Fitnessfighten drar igång imorn också, laddad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0