Tidig morgon

Så är det snart fredag igen, herregud vad dagarna går. Örebro 4/5 dagar denna vecka. Idag var den ända dagen hemma och hade lovat bort mig på inventering med Amanda på hennes jobb. Sagt och gjort, klev upp 05.15 och var på plats 06.00 och körde på till 12.30. Gick iväg på gymmet direkt efter och sen i eftermiddag har jag läst lite kurslitteratur. Bland annat ur en statistikbok på 800 sidor och 2,2 kg, puh! Den kommer fungera mest som uppslagsverk som tur är. Men författaren har lite humor och relaterar till "roliga saker" som typ Big Brother för att förklara vilket är lite roligt. Kolla bara fotnötterna på bilden ;)
Nu tänkte jag faktiskt försöka sova lite medan Emil är på träning. Imorn är det Örebro igen och seminarium, sen ledig helg. Eller ja blir väl lite funderande och skrivande till uppsatsen kanske.

Förresten, funderar på att köra Fitnessfighten i april. Vad tror ni? Har varit sugen på det i tre år nu så det kanske är dags att få tummen ur nu. Främsta syftet är väl inte att gå ner i vikt utan mer se hur kroppen reagerar och förändras.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0