Giftningen

Efter månader av planering var det äntligen dags för giftningen, som Saga säger. Hanna och Robin vigdes i Tuna kyrka och festen efteråt hölls i Nävsta skola i Selånger. Hanna är ju världens pysselmänniska så pyntet var oslagbart. Robin hade snickrat ihop en otroligt fin bar till festen också. 


Festen efteråt blev riktigt lyckad med god mat, otroligt fina tal, trevliga gäster och en hel del skratt och dans. Jag och Emil som värdpar kände oss väldigt glada när Hanna och Robin dagen efter säger med blanka ögon: "vi drömde om att det kunde bli bra, men så här bra tänkte vi aldrig". En helt fantastisk dag det blev! Men det var också skönt att vakna upp i söndags och känna "vi gjorde det och det gick bra". Dock var man lite i en bubbla under kvällen så det blev inte många kort tagna. 
Nu är det ny vecka med jobb. Igår tänkte både jag och Emil gå och träna men vi var helt slut efter jobbet så vi åkte hem och la oss på soffan hela kvällen. Emil ska förresten inte lira någon hockey denna säsong eftersom det inte går att kombinera med jobbet. Dock blir det nog LHN, Local hockey league (läs korpen). Får se hur det ska gå, kommer bli tomt. 
Imorgon blir det middag med Moa, Andersson och Lotta. Får passa på innan Moa lämnar oss för New York igen. Ska bli mysigt!  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0