Tredje advent

Julen närmar sig med stormsteg, aldrig har en hel höst gått så här fort. Har lite grejer kvar men annars är jag redo för julen. 
Helgen som gått har varit väldigt bra. Började med att i fredags, vid lunch, gå på mina brorsbarns luciafirande. Felicia var lucia och sjöng solo. Såg hur lugnt ut som helst, modig och duktig tjej. Väldigt fint luciafirande och man fick lite julstämning och flashbacks sen skoltiden. 


I lördags gick vi en promenad på dagen sen "råka" jag svänga in på loppisen vid järnvägen när jag skulle fara och handla. Köpte två burkar, en ishink (till Emils "spritbord") och en pall. Allt för sammanlagt 250:-. Älskar när man känner att man gjort ett fynd. Pallen ska eventuellt få bli vit och omklädd med grått feak-fårskinn. På kvällen kom Amanda, AK och Sammy på julmiddag. Kul att träffas och göra något innan de far hem (till Skellefteå, Kiruna och Lindesberg) över jul. Väldigt mysigt! Glömde dock helt bort att fånga någon bild på julbordet. 
Igår åkte vi ut till Sörberge för julmingel hos Mikka, André och lilla Lia. Kul att se hur dom fått det i huset och att träffa alla. Riktigt bra initiativ! Massa gott fika fick vi också, bland annat pepparkakor med en röra med kallrökt lax och selleri på. Sjukt goda! 

Hoppas ni haft en bra helg ni med! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0