Vårruset

Igår var det dags för Vårruset. Har sprungit det tidigare men det var väl i gymnasieåldern ungefär. 5 km uppe vid Sjukhuset och Baldershov. Fy sjutton, backar, backar och backar. Självklart tänkte jag för mig själv för några månader sedan "det är lugnt, jag hinner ju springa mycket innan dess". Hmm, tiden har gått och när jag summerar löpningarna utomhus detta år så blev det inte mer än tre stycken. Och det kändes! Hade även problem med andningen (kände samma sak i söndags, en av dessa tre löpturer), jag kan inte dra djupa andetag, ligger och tokandas i halsen. Väldigt jobbigt! Tog mig iallafall runt på 25.17 min, hade som mål att vara under 25 min. I efterhand så kanske jag borde förstått att det inte skulle funka. Amanda tog sig in på strax över 24 min, hon imponerar på mig som alltid :) 
Skönt att ha det gjort iallafall! Helt galet att den som vann springer in lite lätt på 19 min så där. 
I helgen när det var soligt och härligt lyckades jag även bränna underläppen och igår kom först bultandet och idag är underläppen full av "blåsor" och i dubbel storlek ungefär. Munsår precis heela läppen, vilket för min del också innebär att körtlarna under hakan sväller. Orkar inte! 
Imorgon fyller Amanda år och det ska firas med middag ute på någon trevlig restaurang tänkte vi. Annars är det inte så mycket planerat i helgen. På måndag är det match i Korpen igen och på tisdag far vi ner till Stockholm och på onsdag bär det av till Ibiza(!). Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0