Regnigt värre

Vaknar av larmet och det första man hör är att det verkligen bara vräker ner regn ute. +4 och spöregn, undra om vi ens kommer få någon vit vinter i år? Som tur åker vi till värmen på torsdag så då känns det lite lättare. 

Jag har seriöst blivit otroligt dålig på att uppdatera här. Måndagsinlägg om helgen har blivit en vana, och denna måndag är inget undantag. 
I helgen har vi bara tagit det lugnt. I lördags mötte vi upp Amanda, Ale, A-K och Sammy för en lunch på Olearys. Senare mötte vi upp Nisse, Lina och lilla Stella på Lyslördag (hela stans julbelysning tänds som under en liten ceremoni) och fika på Tant Anci och Fröken Sara. På kvällen hängde vi hos Amanda och Ale. En riktigt mysig dag. Synd att jag inte tog några bilder från lyslördag bara, Sundsvalls stadskärna är bra fin ändå. 
Igår mötte jag upp Amanda på gymmet medan Emil åkte iväg till Kovland och hockeymatch i Korpen. Han kommer hem och ser väldigt annorlunda ut... Då har han fått en klubba i munnen och slagit av lagningen på framtanden för jag vet inte vilken gång i ordningen(?). Halv framtand och läspning på honom. Bara tur att de ordinarie tänder höll.

Vi var förresten och kollade på ett jättefint hus i Sörberge i förra veckan. Vi har ju varit på en del visningar men inget har kännts helt hundra så vi har inte budat. Men det här huset, det låg på rätt ställe och hade verkligen det vi söker. Gick och la oss tokpeppade på en budgivning. Men allt raserades ganska snart dagen efter då säljarna accepterade det första budet de fick, vilket inte var från oss. Så himla besvikna att vi inte ens fick chansen och väldigt arg på mig själv som inte kontaktade mäklaren tidigare på dagen. Men men, det var väl någon mening med det. Bara att fortsätta gå på visningar. Håll tummarna!

Ha en bra vecka! 
 

Kommentarer
Postat av: Sis

Åh vad tråkigt med huset, hoppas ni snart finner ert drömhus <3 fördelen med att jobba natt är just att få komma hem lch gå och lägga sig när regnet smattrar mot fönstret 😉
Kram

2014-11-24 @ 18:16:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0