Fredag

Har precis gjort helg och sitter på bussen hem. Har varit otroligt trött denna vecka, har somnat på bussen på väg hem i princip varje dag. MEN ska ta mig en sväng förbi gymmet och träna bort träningsvärken. Jag körde ett Tabatapass (intervallträning: 20sek jobb-10sek vila-8ggr på varje övning) på gymmet i onsdags och benövningarna tog där dom skulle kan man säga. 
Annars i veckan har vi mysfikat hos Lotta, Patrik och Walter. Vår bil har förresten fått något knäpp dom senaste två gångerna vi varit där och hälsat på. Larmet går nämligen igång av sig själv och när man stängt av det så går det inte lång tid förrän det drar igång igen. Mycket märkligt för det händer aldrig hemma. 
Annars såg vi Sundsvall vinna mot Hudik i sudden på Gärdet i onsdags och igår var vi i stugan och grejade en snabbis. I helgen kommer Amandas kompisar hemifrån Skellefteå så imorgon kommer alla på gofrukost hos oss sen blir det nog Birsta och middag och ev utgång på kvällen. 
På söndag måste vi givetvis gå och rösta. Hoppas att alla utnyttjar denna rättighet vi har och bidrar till att SDs procent i valet sjunker! 

Verkar som om den här hösten kommer att springa iväg iallafall. Massa roligt inplanerad. Två dop och Sofia kommer upp från Skövde och hälsar på i oktober. I november kommer syrran med familj och hälsar på sen åker vi till Vicky och Johanna i Söderköping en helg och i slutet av november åker vi till Kap Verde. Skoj skoj!! 

Hoppas ni får en fin helg! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0