Hassela

Äntligen har vi fått åka lite skidor. I lördags stuvade vi in oss i bilen och for de sex milen till Hassela. Underlaget var riktigt bra i pisterna och det var sjukt kul att åka igen. Sist vi åkte var påsken för två år sedan när vi bodde i Skövde och var hemma på besök. Dock insåg ju jag att mina grejer är lite passé, pjäxor från högstadiet och skidor från -06. Junior/barn-grejer som Emil sa, hehe.. Sagt och gjort så for vi på Birsta igår och fyndade nya på rean. Pjäxor på Stadium och skidor på XXL sport. Så igår var vi laddade för att åka till Hassela igen nu på söndag men eftersom det är fem plus och plaskvått ute idag och ska fortsätta så här några dagar så får vi se hur det blir med det. Så jäkla typiskt den här vintern! 

När vi kom hem i lördags kom Hanna, Robin och barnen över. Vi beställde hem en massa sushi och hann se Melodifestivalen innan ögonen föll ihop. Saga sov över hos oss också. Det var en mycket nöjd tjej på söndagen. Dock tror jag att hon lämnade kvar sin förkylning hos mig. Helt tung i huvudet och snorig idag. 

Denna vecka bjuder annars på jobb, på onsdag ska vi se Sundsvall-Östersund på Gärdet och på lördag ska vi hjälpa mamma att flytta (för vilken gång i ordningen vet jag inte).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0