Det regnar is

Vädret är helt hopplöst den här vintern. Ena dagen är det -15, strålande sol och så härligt som det bara kan va på vintern. Men sen från ena dagen till den andra slår det om rejält. Idag har vi regn och någon minusgrad, ni förstår ju hur halt det blir. Kan det inte bara få vara vinter när det är vinter? Vi hann iallafall med att åka några varv med längdskidorna uppe på södra i lördags. Jag vill åka till Hassela någon helg och åka utför också, åkte inte en gång förra året eftersom det inte var någon snö alls i princip. 

Helgen har varit bra annars. I fredags åkte jag och Amanda till Lotta och hade fredagsmys med henne och Walter. Storkillen som visade upp hela repertoaren för oss: ställa sig upp utan stöd, gå kortare sträckor och ord som "titta" och "pappa" går att urskilja. Känns ju som att det var nyss vi satt där i soffan och han precis hade kommit till världen. En annan sak som alltid inträffar när vi är hos Lotta och Patrik är att vårt larm på bilen går. Varje gång! Vet inte vad det är och det händer aldrig annars. I fredags hann vi precis bara komma in och ta av oss ytterkläderna innan det började tjuta. Fick gå ner och lämna bilen olåst istället för annars går det bara några minuter innan det är igång igen. Någon som har någon idé om vad detta kan bero på? 

I lördags kväll mötte jag upp Emils syster och vänner för en utekväll. Amanda kom förbi en sväng också. Ganska mycket folk ute och lite dans blev det. Vi hade förfest med utsikt iallafall. 


Nu är det ny vecka och nya möjligheter. Hoppas ni haft en fin helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0