Gott nytt år!

Gott nytt 2015! Det nya året firades in i Sörberge med de vänner som nog funnits i mitt liv längst. Deras respektive och små var självklart också med. Det var väldigt många år sedan vi firade ihop så det var speciellt kul. Kvällen gick väldigt fort men vi hann med en god middag, musicquiz och massa surr och skratt. En väldigt trevlig kväll! Till middag "slängde vi ihop" cevréost med bakta rödbetor, valnötter och honung till förrätt. Till varmrätt blev det blomkålspuré, rotsellerikräm, lamm och oxfilé som serverades med svartvinbärssås och kantarellsås. Magiskt gott! Till efterrätt blev det en klassisk pannacotta. 
Dock glömde jag som vanligt bort att föreviga allt med kameran men en bild på dukning blev det iallafall. 
Tack alla för en mysig och trevlig kväll!


Året som gått gick otroligt fort men man hann med ganska mycket när jag tänker efter. 
Jag hann besöka tre nya länder. I maj åkte jag och Emil till England och Manchester. Vi såg United spela på Old Trafford och Emil överraskade mig totalt genom att fria första dagen på resan. 
I juni for jag med Amanda och Liza till Spanien och Ibiza. Vi såg Calvin Harris tillsammans med fem tusen andra på en nattklubb på ön och den upplevelsen lär vi sent glömma.
I november reste jag, Emil och svärpäronen till den otroligt vackra ön Kap Verde. Ett resmål som överträffade alla förväntningar. 
I maj fick vi äntligen till en helg med  reunion i Stockholm med fyra av tjejerna från tiden i Karlskrona. Så otroligt kul att träffa alla igen, som igår fast ändå inte. 
Vi fick också uppleva två fina bröllop i somras, varav ett som vi fick äran att vara värdpar för. Två roliga möhippor därtill. Där jag förutom en rolig dag fick träffa många härliga nya människor. Sommaren kan vi inte alls klaga på heller med värmeböljan och alla soltimmar, underbart! 
Under 2014 slog babyboomen till också. Stella, Walter, Klara, Stella, Lia, Ellie och Penny är bara några av de godingar som föddes under året i vänkretsen. Helt fantastiskt! 
2014 blev också året då Emil avslutade sin hockeykarriär och övergick till ett åtta till fem jobb. Visst saknar man det sociala med hockeyn men vi anpassade oss väldigt fort till en "vanlig vardag". Nästan skrämmande hur fort man ställer om sig och nästan "glömmer" det som varit. I år firade vi också tio år ihop och nu hoppas vi att 2015 blir året då vi köper vårt hus. Ska bli så spännande! 

Önskar er ett riktigt gott nytt år!! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0