Energi

Denna helg var den första helgen på sex veckor som vi inte haft ett fullspäckat schema. Det har varit tjejhelg i Stockholm, flytt, dagar i Hassela, weekend i Paris och födelsedagsfirande. Men nu hade vi alltså inget bokat och även om det kul att ha saker att göra så är det också fruktansvärt skönt att inte ha något att göra. 
Började fredagen med att bli bjudna på middag hos Nisse, Lina och Stella. Fick fajita på pulled chicken, väldigt gott! Förutom god middag blev det mys med Stella, massa surr och lite yoga-övningar á la Lina. 
I lördags gjorde vi (läs jag) american pancakes med grädde och lönnsirap till frukost, har verkligen blivit helt frälst vid detta. Efteråt sprang vi bort på Haga och hämtade bilen hos Nisse och Lina. Mötte sen upp Ale och Amanda för en lunch på stan och sedan kaffe i solen. Har ju varit strålande vårväder hela helgen och folket trängdes på torget för de bästa solplatserna. Så härligt! På kvällen kom Ida, Ida och Malin för att se Mellofinalen. Mycket trevligt och alltid kul att prata om gamla tider. 
Igår började vi dagen med min andra frukostfavorit, nämligen scones. Mötte senare upp Hanna, Robin och barnen på Norra berget för lunch och lekparkshäng i solen. 
Verkligen en helg som ger energi, man känner att våren är här nu! Sitter på vägen upp till jobbet nu, bara sju arbetsdagar kvar nu innan jag börjar det nya jobbet hemma i stan. Ser fram emot det som tusan, lite nervöst också så klart men mest bara spännande! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0