Fix och städ

Nedräkningen till flytten har börjat. Igår gjorde vi en städning och rensning i källaren så nu är grejerna där redo för flytt och vi har varit på tippen med massa skräp. Vi rensade också ut i köksskåpen. En del udda glass och koppar så nu fick åka till Erikshjälpen. Vi var och hälsade på mamma i onsdags när hon fyllde år. Då tog vi med oss masa flyttkartonger hem, men nedpackningen i själva lägenheten får vänta lite till. Stora skillnaden denna flytten är att det inte behöver flyttas och städas samma dag. Nu kan vi flytta och sen städa när lägenheten är helt tömd på grejer, det känns skönt.
Igår fick vi mycket gjort. Förutom ovanstående så städade jag lägenheten, gjorde i ordning vinterskorna för sommarförvaring och fettade in skinnsätena i bilen för första gången. 
På kvällen åt vi middag på Invito med Amanda, Ale, Sammy och AK. Jag åt en grymt god pizza med lamm och getost. Solen sken och vi satt faktiskt ute på uteserveringen, under infravärmare förstås. Men så himla härligt det var, verkligen försmak av sommaren. På bara några dagar har det börjat grönska rejält ute också. 

Idag sov vi till halv tolv (!), vet inte när det hände senast. På eftermiddagen var det dags att träffa "Lagga-gänget" ute hos Anna och Philip i Fagervik. Jättekul att träffa alla och se hur Anna och Philip fått det i huset. Det är några av våra kompisar som valt att flytta "hem" vilket är väldigt kul nu när vi flyttar dit ut med. Tror att fler kommer söka sig dit ut framöver också, det gillar vi.  

Ikväll hann jag med ett pass på gymmet också. Söndagkväll och nästan inga folk alls, helt perfekt. Vågade till och med röra mig på nedervåningen där det annars är fullt av "biffar". Jag har haft årskort men det går ut nu på onsdag. Vi lär väl ska skaffa kort på något av gymmen i Timrå sen. Någon som har något tips? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0